21. 3. 2020

Milí fotografové,
je nám to líto, ale rušíme jarní termín Setkání fotografů, které se mělo konat v sobotu 21. 3. 2020, a to na základě prohlášení vlády z 10. 3. 2020, které nařizuje zrušit všechny akce nad 100 lidí, kam Setkání fotografů patří.

Všechny Vaše platby vrátíme zpět na účet, ze kterého byly poslány.

Věříme, že se situace se šířením koronaviru stabilizuje a sejdeme se na podzim 21. 11. 2020. Tento termin bychom rádi, abyste si zapsali do Vašeho diáře.

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices, které poskytne profesionální servis a údržbu vaší technice.

Daniel Řeřicha

Pochází z podhůří Krušných hor a aktivně fotografuje od roku 2004. Považuje se za krajináře a donedávna byly jeho hlavní doménou barevné fotografie. V poslední době, však čím dál raději, fotí černobílé minimalistické snímky krajiny či architektury, které jej oslovují stále více. Na jeho fotografie můžete narazit na výstavách, v kalendářích nebo časopisech, vydávaných v různých koutech světa. Získal několik ocenění ve fotografických soutěžích a své zkušenosti již řadu let předává dalším fotografům v rámci domácích i zahraničních fotografických kurzů a workshopů.

Přednášky

Workshopy