17. 10. 2020

Milí kolegové, fotografové. Na základě vyhlášení nouzového stavu a s ním spojených omezení jsme nuceni (již podruhé) zrušit oblíbenou akci Setkání fotografů - tentokrát termín 17.10.2020. Velmi se Vám omlouváme a věříme, že na jaře 20.3.2021 už to vyjde a se spolu foto-zasmějeme.

Držme si palce a všem Vám přejeme ze "ať se daří".

"Dobré světlo" Vaši pořadatelé

PS. Všechny platby budou během týdne vráceny zpět na účet, ze kterého nám dorazily.

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices, které poskytne profesionální servis a údržbu vaší technice.

Daniel Svoboda

Dan Svoboda je zkušený krajinář, který má více než 20ti letou praxi s nejrůznějšími formáty - v době filmu fotil na 35mm a 6x6 film, Panoramatické fotografie s Hasselblad XPan a v digitální éře s Canon EOS a Sony Alpha systémy. Pravidelně cestuje a pořádá fotografické workshopy se specializací na Skotsko a Spojené království. Od začátku století zpracovává svou tvorbu na zařízeních Apple a Adobe ekosystému.

Přednášky