731 529 710

19. 11. 2022

KC Zahrada
Malenická 1784/2, Praha 4 - Chodov

Ohlasy

Vyhlášení vítězů soutěže Vašich nejlepších fotografií

Před časem jsme vás vyzvali, abyste nám posílali své příspěvky do fotografické soutěže pořádané u příležitosti festivalu Setkání fotografů. Soupeřit jste mohli v kategoriích Příroda – Architektura – Portrét. Jsme rádi, že se nám sešlo opravdu veliké množství krásných snímků, ze kterých porota vybírala ty vítězné.

Jak proběhl festival Setkání fotografů 19.11.2022

V sobotu 19.11.2022 proběhl již 34. ročník oblíbeného fotografického festivalu Setkání Fotografů. Jako každý rok byl připravený velmi bohatý program plný různých přednášek. Ti, kteří se chtěli dále vzdělávat, mohli navštívit nějaký z připravených workshopů, kde si kromě teorie vyzkoušeli i praxi.

33. Setkání fotografů: Vyhlášení vítězů fotosoutěže

Dubnové Setkání fotografů i doprovodná soutěž jsou za námi. Potěšili jsme oko krásnými fotografiemi, vítěze známe, ceny jsou rozdány, a my se budeme těšit na shledání zase někdy příště.

Jak proběhl festival Setkání fotografů 2021

V sobotu 16. října 2021 proběhl již 32. ročník oblíbeného festivalu pro všechny milovníky fotografie, a to Setkání fotografů. Každoročně je tak připraven bohatý program plný různých přednášek na témata napříč všemi obory fotografie a nejen to.

Podzimní Setkání fotografů 2019

Spoustu hezkých přednášek, kreativních aktů nebo příjemné popovídání o focení zažili účastníci Setkání fotografů v předvečer 30. výročí pádu komunismu. Zlatými hřeby dne byly přednášky Roberta Vano a Martina Stranky, ale dělo se toho mnohem více!

Jaké bylo Setkání fotografů 2019

Tuto sobotu, 16. března 2019, proběhl jubilejní 30. ročník oblíbené akce pro všechny milovníky fotografie, a to Setkání fotografů. Jeho účastníci se tak mohli nejen setkat s jedněmi z předních hvězd české a slovenské fotografie a poslechnout si přednášky o jejich tvorbě, ale dokonce se od nich i učit na tematických workshopech.

Podzimní Setkání fotografů

Tuto sobotu, 24. listopadu 2018, proběhl již 29. ročník oblíbené akce pro všechny milovníky fotografie, a to Setkání fotografů. Jeho účastníci se tak mohli nejen setkat s jedněmi z předních hvězd české a slovenské fotografie a poslechnout si přednášky o jejich tvorbě, ale dokonce se od nich i učit na tematických workshopech.

Na Setkání fotografů byly hvězdy jako Robert Vano nebo Sára Saudková

Již 28. Setkání fotografů se konalo 24. března a účastníci neměli nouzi o zážitky, kromě hvězdných hostů mohli vidět nejnovější fototechniku a zúčastnit se zajímavých přednášek, workshopů i soutěží.

Profil fotografa
ing. Antonín Charvát

ing. Antonín Charvát

Přednášky Antonína Charváta můžete znát z nejrůznějších výstav, veletrhů a kurzů. Díky vysoké odbornosti a mnoha zkušenostem vám pomůže řešit vaše požadavky na precizní zobrazování, správu barev a další činnosti, které povedou k zajištění komfortní a produktivní práci v oblasti grafiky a fotografie. Je generálním manažérem společnosti EIZO pro Českou a Slovenskou republiku.

Pořadatelé:

FotoInstitut.cz FotoAparát.cz

Generální partneři:

ViewSonic Sony

Partneři:

3 Legged Thing Panasonic VFFoto FotoBatohy Hama NGpro Sigma Tamron Zoner Press Zoner Photo Studio

Mediální partneři:

Digitální fotomagazín
Koktejl
FotoVideo
Kudyznudy.cz