1. 4. 2017

Milí kolegové, fotografové. Na základě vyhlášení nouzového stavu a s ním spojených omezení jsme nuceni (již podruhé) zrušit oblíbenou akci Setkání fotografů - tentokrát termín 17.10.2020. Velmi se Vám omlouváme a věříme, že na jaře 20.3.2021 už to vyjde a se spolu foto-zasmějeme.

Držme si palce a všem Vám přejeme ze "ať se daří".

"Dobré světlo" Vaši pořadatelé

PS. Všechny platby budou během týdne vráceny zpět na účet, ze kterého nám dorazily.

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit, nebo pomocí formuláře zde. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices, které poskytne profesionální servis a údržbu vaší technice. Registrovat dopředu se můžete zde.

Předregistrace na TISK

Předregistrace na CanonProfessionalServices

Jan Šmíd

Jan Šmíd, QEP, se zaměřuje na panoramatickou krajinářskou fotografii. Je členem Asociace profesionálních fotografů ČR a současně držitelem prestižního titulu QEP. Drtivou většinu fotografií skládá z několika (někdy i desítek či stovek) podkladových snímků různých expozic i rovin zaostření. Kromě běžné krajinářské fotografie se věnuje i fotografování noční krajiny, hvězd a polární záře. Mimo to pořádá krajinářské workshopy a organizuje zahraniční foto expedice.