16. 11. 2019

Milí kolegové, fotografové. Na základě vyhlášení nouzového stavu a s ním spojených omezení jsme nuceni (již podruhé) zrušit oblíbenou akci Setkání fotografů - tentokrát termín 17.10.2020. Velmi se Vám omlouváme a věříme, že na jaře 20.3.2021 už to vyjde a se spolu foto-zasmějeme.

Držme si palce a všem Vám přejeme ze "ať se daří".

"Dobré světlo" Vaši pořadatelé

PS. Všechny platby budou během týdne vráceny zpět na účet, ze kterého nám dorazily.

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit, nebo pomocí formuláře zde. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices, které poskytne profesionální servis a údržbu vaší technice. Registrovat dopředu se můžete zde.

Předregistrace na TISK

Předregistrace na CanonProfessionalServices

František Konopa

František je 22letý fotograf a učitel fotografie ze Střední uměleckoprůmyslové školy v Karlových Varech. Na svém kontě má např. soubor portrétních fotografií, které dohromady tvoří jedinečné příběhy. Jak sám autor říká, je to reakce na současný stav české portrétní fotografie, která mu už přišla bez šťávy, zaměřená na technickou dokonalost a fotografie bez příběhu, kde modelky zapózují a diváci nedostanou z fotek přidanou hodnotu. Útočí na emoce, každodenní reálné příběhy a i ty vzdáleně reálné.