731 529 710

16. 11. 2019

KC Zahrada
Malenická 1784/2, Praha 4 - Chodov

Tisk na Setkání Fotografů

Na Setkání Fotografů máte možnost nechat si upravit a vytisknout Vaše fotografie. Nezapomeňte si sebou vzít svá data na flash disku.

  • 10x15 - 2 fotografie (bez úprav) ZDARMA
  • A4 za cenu 60 Kč
  • A3 za cenu 120 Kč

Registrace na tisk fotografií A3/A4 probíhá v místnosti tisku v 1. patře, kde si své fotografie zároveň budete moci nechat upravit, nebo pomocí formuláře zde. Po vyplnění a předání anketního/soutežního formuláře obsluze tiskárny získáte slevu na tisk 50%. Platba za A3/A4 probíhá na místě.

Pro majitele zrcadlovek Canon bude v průběhu celého dne k dispozici pracoviště CanonProfessionalServices, které poskytne profesionální servis a údržbu vaší technice. Registrovat dopředu se můžete zde.

Předregistrace na TISK

Předregistrace na CanonProfessionalServices

Tisk zajišťuje Generální partner Setkání fotografů společnost Canon.

Canon

Profil fotografa
Jan Novák

Jan Novák

Jan Novák vystudoval SPŠ el-it v Dobrušce se zaměřením na multimediální tvorbu a v současnosti pracuje jako produktový specialista a lektor značky Fomei, navrhuje fotostudia a zabývá se také svícením při prestižních projektech v rámci aktivit Fomei. Jako fotograf se nejvíc věnuje portrétní a sportovní fotografii, především akčním sportům, kterým se sám i aktivně věnuje. Jeho wakeboardový projekt zvítězil v projektu Red Bull Show case. Jeho oblíbenou technikou je šerosvit, kterým se inspiroval u barokních obrazů, a využívá staré manuální objektivy spolu s technikou Nikon.

Pořadatelé:

FotoInstitut.cz FotoAparát.cz

Generální partneři:

ViewSonic Sony

Partneři:

3 Legged Thing Panasonic VFFoto FotoBatohy Hama NGpro Sigma Tamron Zoner Press Zoner Photo Studio

Mediální partneři:

Digitální fotomagazín
Koktejl
FotoVideo
Kudyznudy.cz